Ingredientes:
- 45 gr de claras de huevo
- 85 gr de azúcar glas
- 85 gr de mantequilla pomada
- 50 gr de coco rallado
- 55 gr de harina
- unas gotas de zumo de limón
Batir las claras con el zumo de limón a punto de nieve. Por otro lado batir la mantequilla con el azúcar hasta formar una crema. Añadir la harina tamizada y el coco y seguir batiendo. Por último añadir las claras mezclando de arriba a abajo.
Colocar pequeñas porciones sobre un papel sulfurizado y hornear a 180º hasta que doren por los bordes.
3 comentarios:
Què boooooones!. A més, un altre suggeriment per aprofitar les clares que sobren de fer la crema de Sant Josep. Una coseta: quan s'han daurat del voltant i les treus del forn, encara estan tovetes o s'ha d'esperar més?.
Cris, espectaculars!!! Aquesta recepta me l'emporto!! Genial!! M'encanta el coco i de ben segur han de ser un vici!! ;)
A més, són perfectes per aprofitar clares! :)
Petons!
Mercè i Glòria! Moltes gràcies pels vostres comentaris! Glòria, les trec del forn tovetes i a fora a mida que es refreden es van endurin.
Mercè! si t'agrada el coco fes-les perque a ma mare també li agrada molt i van desparéixer en una tarda, són cruixents i molt vicioses!! Petons
Publicar un comentario