lunes, 8 de junio de 2009
Flan de chocolate negro y café
Ingredientes:
Para 4 flanes:
- 300 ml de leche
- 64 gr de azúcar
- 2 huevos
- 100 gr de chocolate negro
- 1 sobre de café solubles
- Azúcar para caramelizar las flaneras
Calentar la leche con el azúcar y el café hasta que se disuelva, incorporar los huevos batidos fuera del fuego y mezclando rápido con cuidado de que no os cuaje. Colarlo y verterlo sobre el chocolate troceado, mezclarlo bien y pasarle el turmix para que quede la mezcla bien fina. Verter sobre las flaneras previamente caramelizadas. Hornear a 100º en baño maria hasta que cuaje. Comprobar el centro con un palillo y salga limpio. Enfriar, esmoldar y a comer!
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
6 comentarios:
M'agrada molt la combinació de xocolata i cafè però no se m'hauria acudit fer-la en un flam. Ha de quedar boníssim, ja me'l imagino!.
Fins aviat
A mi també m'encanta, no ho havia fet mai amb flan i la veritat es que està molt bo!
M'enxantaria anar a una d'aquestes classes del David Lienas, com ho puc fer? Em fa il.lusió conéixer a gent d'altres blogs!
Gràcies!
Cris,
La Gemma, de "la Cuina de casa", http://lacuinadecasa.blogspot.com/,que segur que coneixes, és qui organitza aquestes classes. Ara n'hi ha una per al proper dijous dia 18, a les 19,30 hores, de la Mireia Carbó, i veig que encara hi ha places. Si et va bé, posa-li un comentari a la Gemma en el seu bloc a l'entrada "classe de juny amb la Mireia Carbó" i t'apuntarà a la llista. A veure si ens coneixem!.
Una abraçada
Cris, aquest flam t'ha quedat simplement perfecte!! Tot i que jo, em quedo amb la versió de xocolata negra (sense el cafè ;)) jeje
Petons!
Gràcies Glòria!El dijous 18 no puc perque entre setmana no em va bé, però ja aniré preguntant per més endavant! Petons!
Gràcies mercè! Doncs segurament jo estic d'acord amb tu perque tenia un toc de cafè però preferiria tot el gust del xocolate, el proper el probaré sense cafè! Petons!
Publicar un comentario