sábado, 13 de junio de 2009

Tarta de santiago




Ingredientes:

4 huevos
250 gr de almendra molida
200 gr de azúcar
ralladura de limón

Precalentar el horno a 180ºC.

Montar los huevos con el azúcar y la ralladura de limón hiasta que blanqueen, añadir despacio con moviminetos envolventes la almendra. Verter sobre el molde y hornear unos 15 minutos.

Cubrir con azúcar glass dibujando la cruz de santiago.

2 comentarios:

Mercè dijo...

Cris, t'ha quedat una tarta perfecta!! Sí senyora!! :)
Petons!

cris dijo...

Gràcies Mercè! Acabo d'entrar al teu blog i no m'havia fixat que vius a california no? Deus aprendre moltes coses diferents de la cuina d'alli no? Em crida molt l'atenció els pastissos que vec fets amb té matcha, quin gust té? és bo? jeje quin qüestionari t'acavo de fer..Petons!