tag:blogger.com,1999:blog-2893112921548797800.post717874783447179381..comments2023-11-02T12:53:36.807+01:00Comments on MIS PEQUEÑAS EXPERIENCIAS: Mi primera baguette (un poco ancha pero rica jeje)cristinahttp://www.blogger.com/profile/02147021655297989494noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2893112921548797800.post-8142619551413787372009-03-29T21:38:00.000+02:002009-03-29T21:38:00.000+02:00Ara sí que ho entenc. És tornar a doblar a sobre d...Ara sí que ho entenc. És tornar a doblar a sobre del primer doblec, oi?.<BR/>Gràcies per l'aclarimentGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2893112921548797800.post-87773480230967895642009-03-29T20:46:00.000+02:002009-03-29T20:46:00.000+02:00Glòria imaginat un cercle de masa i una linia imag...Glòria imaginat un cercle de masa i una linia imaginaria al mig ok? doblegues una punta fins la linia imaginaria i el mateix per l'altre costat i et quedaran dos dobles que doblegaras un sobre l'altre. Són com els doblegs que fas per la pasta de full. Mes o menys ho has entes? si no faré alguna foto fent-ho i la publicocristinahttps://www.blogger.com/profile/02147021655297989494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2893112921548797800.post-42243956142721852812009-03-29T19:41:00.000+02:002009-03-29T19:41:00.000+02:00Aquesta baguette grassoneta t'ha quedat molt maca....Aquesta baguette grassoneta t'ha quedat molt maca. He llegit la recepta i ha una coseta que no entenc, quan dius que dobles un terç de la massa per cada costat cap a dins i després pel mig, això no entenc què vol dir.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com